Peniţa verde a imaginaţiei

M-am dat peste cap de 2 ori şi m-am transformat într-o peniţă plină de inspiraţie.
Înmoi din când în cănd vârful peniţei în călimara societăţii şi extrag din tumultul gândurilor oamenilor dorinţa fiecăruia de a se simţi special.
Toţi căutăm să fim apreciaţi şi să ni se recunoască toate cele, doar puţini îşi văd de treaba lor fără să se uite în stânga sau în dreapta şi aceia sunt ARTIŞTII.
Dacă apreciez ceva în lumea asta este omul care îşi urmează calea şi îşi şlefuieşte talentul ce i l-a hărăzit Dumnezeu.
De câteva zile am tot ascultat şi privit interviuri cu oameni ce au lăsat frumoase urme adânci în cultura românească şi internaţională. Am sesizat că punctul comun în gândirea “nebunilor frumoşi” ce au schimbat lumea este harul divin de care sunt conştienţi încă din fragedă copilărie. Ştiind asta au mers siguri pe ei fix pe linia trasată de destin creeând un festin artistic.
Deci cine trebuie să se bucure de succes îi este bine conturată dorinţa de a manifesta talentul din copilărie şi focul creaţiei îi arde continuu, chiar şi atunci când face primii paşi dincolo de viaţa pământeană.
Tu ce talent ai şi ce faci pentru a-l scoate la lumină?

Spread the love

2 comentarii la „Peniţa verde a imaginaţiei

  • mai 13, 2014 la 7:20 am
    Permalink

    Din 24 de ore muncesc cel putin 12 pentru a-l scoate la lumina: talentul. Dar ce faci cind cei din jur sufera de miopie?

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *