Cer senin in aprilie

“E in aer miros de dragoste viu si toti trecatorii adulmeca…” iubirea “sa-i simta mirosul” … “toti trecatorii sunt indragostiti…” si eu sunt indragostita de viata-mi…
Privesc cerul instelat si ii contemplu maretia… Sunt atat de mica precum o furnica, dar am rolul meu, precum si tu si fiecare suntem parti importante dintr-un intreg, dintr-un tot: Dumnezeu.
Sunt fericita si inspir adanc aer curat… firele proaspete si reci de iarba le simt mangaindu-mi talpile, vantul ma atinge din cand in cand pe fata si maini, firele de par se joaca unele cu altele uneori acoperindu-mi chipul, puiutul de catel alearga in jurul meu vesel, motanul ne priveste plictisit de pe scari… Este liniste si pace!
Ma gandesc la mama… e departe, dar parca ii simt inima cum ii bate langa mine… mai departe e uneori mai aproape… Imi este dor de anumite persoane ce le-am intalnit in aceasta viata! Ma rog sa le fie bine si fiecare sa isi gaseasca bucuria in fiecare samanta de timp.
Tocmai ce am vazut cum o stea s-a desprins de pe cer si cum un avion a intampinat caderea ei. Respir, inspir, oftez… imi intind mainile si ma las purtata pentru cateva clipe de toata atmosfera ce ma inconjoara…
Respir natura!
Ma intorc la Tine spre a ma intregi pe Mine!

Spread the love

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *